top of page

Indlevende

Cecilie sang til min brors bisættelse.

Hun sang smukt, stemningsfyldt og indlevende, hvilket gjorde

det meget rørende."

- Christina Hutchens

Inderlighed og naturlighed præger Cecilies særlige fine klang, som rækker helt ind i sjælen og sætter spor som mærkes - selv lang tid efter hun er holdt op med at synge.


Tak♥️ for den fineste oplevelse."

- Anja Vintov

Jeg er så glad for, at jeg havde booket Cecilie Glenthøj til at spille til vores Unfold Your Love - event i 2018. Hun fyldte ikke blot rummet med sin fantastisk smukke stemme, men også med et nærvær og en ægthed, der fik musikken til at bevæge alle der lyttede. En helt vidunderlig oplevelse. Jeg anbefaler Cecilie på det varmeste."

 

- Anja Steensig

Jeg valgte at overraske min forlovede med en sang i kirken, som jeg fik Cecilie til at synge. Det gik over alle forventninger, da Cecilies smukke og rørende stemme gik lige i hjertet på gæsterne og vigtigst af alt min mand.

Det var en super fin måde at afslutte vielsen på, som var til begejstring for alle i kirken.

 

Jeg kan varmt anbefale Cecilie, da hun ikke kun er sød og nærværende i sin fremtoning, men formår at gøre sangen til hendes egen

og bære den alene med hendes stemme."

- Isabella, brud

Cecilie har en helt fantastisk og fortryllende stemme.

Hun sang til vores udendørsbryllup i september 2018, hvor hun formåede at gøre et kæmpe indtryk på de mere end  80 gæster som var tilstede. Udover at Cecilies’ fantastiske stemme, er hun meget sympatisk og meget nem at samarbejde med.

Hun er åben, hjælpsom og meget imødekommende.

 

Vi spurgte om Cecilie havde lyst til at synge sammen med en person vi kendte, som spillede klaver. De mødtes blot et par gange men sammen formåede de at gøre vores bryllup helt specielt. Cecilie sang 4 udvalgte sange som vi ønskede og det var virkelig smukt.

Vi kan på det varmeste anbefale Cecilie."

 

- Mathias & Pernille, brudepar

bottom of page